freelance sælger

telefonsalg

Jeg har arbejdet med telemarketing i mange år med stor succes i at få salg helt igennem.

Hvis du har lyst til at drage nytte af min kompetence indenfor telefonsalg, således at du også kan øge dit salg, vil jeg gerne hjælpe dig. Det er heldigvis nemt for dig, da jeg sidder på mit kontor i Roskilde, hvor jeg kontakter dine gamle og nye kunder med henblik på at sælge dem de ydelser, som du ønsker.

 
 

netværksmøder

Jeg er ofte til netværksmøder, messer mv., da det både er en god måde at møde andre selvstændige og virksomhedsejere. Det er både spændende og lærerigt at tale med de mange forskellige personer indenfor forskellige brancher i erhvervslivet. Samtidigt er det en meget effektiv måde at skaffe nye aftaler, og det er noget, som både jeg selv og mine kunder drager stor nytte af.

CASE: Netværksmøder

Når man skal ud at skaffe nye kunder, er det utroligt vigtigt at være god til at netværke, og det er en af mine store forcer. Jeg er som person naturligt udadvendt, og det har jeg gennem årene benyttet mig af til at kunne effektivisere min kommunikation, hvilket både jeg og mine kunder drager stor nytte af i dag.

Et eksempel på hvordan jeg har hjulpet en af mine gode kunder, var da han inviterede mig med på en messe.
Inden afgang fik jeg en effektiv gennemgang af min kundes ydelser og ønsker. Jeg var hermed rustet til at kunne gå på jagt efter nye, potentielle kunder.

Jeg kunne selvfølgelig ikke fortælle i dybden om alle ydelser, men det var heller ikke meningen. Mit job var at skabe interesse om min kundes virksomhed og skaffe nye leads. Og det var en succes! De efterfølgende uger fulgte vi op på kontakterne fra messen, og det resulterede i 8 kundemøder, hvoraf flere valgte at benytte sig af min kundes ydelser.

Min kunde bruger mig til at skaffe nye kunder samtidig med, at han kan fokusere sin tid og energi på sine kerneydelser.

salgsmøder

En af mine store forcer er at holde salgsmøder, og det kan du faktisk få gavn af.

Selvom du er ekspert indenfor dit fag, kan det være rart at have en sparringspartner, der er ekspert indenfor salg, så du kan få optimeret din omsætning.

Jeg kan være med til både at planlægge salgsmøder samt deltage i dem, som din personlige støtte og salgsekspert. Det er en meget effektiv måde at få kunden helt i hus.

 

CASE: Salgsmøde

Til et netværksmøde fik jeg en god snak med en iværksætter, der havde et godt produkt og også fik aftaler med nye, potentielle kunder i kalenderen. Han følte til gengæld ikke altid, at møderne med de interesserede virksomheder gik så godt, som de kunne. Derfor lavede vi en aftale om, at jeg skulle deltage i tre salgsmøder for at støtte især salgsdelen af mødet.

Det viste sig at være en succes, da det gav min kunde ro og fokus til at koncentrere sig om at fortælle om hans produkt. Faktisk endte det med, at de to af møderne gav nye kunder.

Jeg har efterfølgende deltaget i endnu en række salgsmøder og sætter pris på vores gode samarbejde.

Er du interesseret i et uforpligtende møde?

Kontakt Salgsligaen

Udfyld formularen, send en mail eller ring på tlf.  30 42 66 98

6 + 2 =

Adresse

Salgsligaen.dk
Jernbanegade 23 B
4000 Roskilde
Tlf. 30 42 66 98
info@salgsligaen.dk

Telefon

Ring til mig tlf. 30 42 66 98 mandag til fredag kl. 9-16

Nyhedsbrev

Tilmeld dig mit månedlige nyhedsbrev med gode salgstips og info om gratis foredrag mv.

Tak for din tilmelding :)